Mutluluğa İlk Adım
Hayatımız oldukça hızlı bir şekilde geçmeye devam ediyor.Birçok sevinci , üzüntüyü yaşadık belkide ama bunların arasında bizi en çok heycanlandıran sevdiğimiz kişi ile evlenmek olsa gerek, Kız istemeden sonra birçok evlilik hazırlığı yapan çift düğün mekanı arama arayışına girer, birçok düğün salonu olmasına rağmen küçük ve dar alanlara kurulmuş olan düğün mekanlarını kimse tercih etmek istemez,Yazın sıcağında kapalı alan yerine genel olarak kır düğünleri ve havuz başı düğünleri tercih eden çiftlerimizen en uygun fiyat kampanyalarımız ile doğa ile başbaşa ister havuz başında , ister açık alanda düğünleriniz yapma imkanı sunuyoruz.

Alyans ve Takı
Yeni evlenecek çiftlerin en çok önem verdiği noktalardan biriside alyans ve takı setleri olmaktadır.Bunun en önemli nedenlerinden biriside ; Evliliğin en somut objesidir alyans! Sadece değerli bir aksesuar olmadan öte, iki kişinin birbirine ait olduğunu göstermesi bakımından topluma da bir mesajdır aslında.

Evlilik söz konusu olunca alyans seçimi en önde gelen konulardan biridir.
Alyansın yeri hep sol elin dördüncü parmağı olagelmiştir. Bu gelenek asırlardır bir çok toplumda aynı şekilde sürmektedir. Pekala, bu gelenek neden bu şekildedir? Bu geleneğin çıkışı eski bir Mısır inanışından doğmuştur. Eski Mısır uygarlığında, sol elin yüzük parmağındaki bir damarın kalbe kadar gittiğine inanılırmış. Bu nedenle de yüzükler hep bu parmağa takılırmış. Bu gelenek hala sürmektedir.

Kır düğün Mekanları
Kapalı ortamlardan sıkılan birçok yeni evlenecek çiftin düğünlerinde farklılık yaratmak istemeleri her geçen gün farklı düğün mekanlarının oluşmasına neden olmaktadır. Özellikle yazın sıcağında kapalı düğün mekanlarında sıcaklık oldukça çok olurken klimaların etkisi yeterli gelmemektedir.Böylelikle açık alanlarda yapılan düğünler yazın oldukça artmaktadır.Sizler için özel olarak dizayn edilmiş ankara’nın şehir merkezinde doğa ile başbaşa olabileceğiniz kır düğün mekanları arasında yer alan avenue firmasının kır düğün fotoğraflarını sunuyoruz.

Gelinlik
En özel ve farklı bir gelinlikle düğün gününe kadar provalarınız devam ediyor. Nasıl bir gelinlik modeli seçeceğinize karar veremediniz. Sizlere en yeni model gelinlik seçeneklerini sunuyoruz. Düğünün diğer detaylarından daha çok önem verilen gelinlik seçiminde bazı noktalara dikkat etmek gerekiyor. Tüm genç kızlar yaşamlarının bu en özel ve en güzel gününde rüya gibi bir gelinlik içinde masal prenseslerini andırmayı düşler
Davetiye
Next
This is the most recent post.
Previous
Önceki Kayıt

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top