Ankara’da düğün mekanları
Ankara’da birçok düğün mekanı bulunmasına rağmen yazın genellikle tercih edilen yemekli havuz başı düğün mekanlarından olan avenue club firmasının mekan görüntülerini sizler için sunuyoruz. En uygun fiyat garantisi ile havuz başı düğün mekanı sizlerledir.



Hakkımızda
Uzun yıllardır düğün mekanları arasında adını duyurmuş olan “avenue” yeni sitesi ile düğün hazırlıkları yapan çiftlere yardımcı olmaktadır.Sitemizde birçok hizmet ve yardımcı firmalara ulaşabilirsiniz. En özel ve mutlu anlarınızda avenue sizlerle olmanın ayrıcalığını yaşamaktadır.

Mutluluğa ilk adım atacağınız en güzel günde her türlü isteğe cevap veren düğün paketleri, mükemmel şıklıktaki dekorasyonu, servis kalitesi ve özel menü seçenekleriyle, yükselen müthiş heyecanımızla ve profesyonel hizmetimizle “avenue” farkını hissedeceksiniz.
Düğün, sünnet, doğum günü, konser, özel toplantılarda yemekli, yemeksiz seçenekleriyle havuz başı düğün hizmeti ile sizlerin hizmetinde olmanın ayrıcalığını yaşıyoruz.

2008 yılından itibaren birçok düğün, davet ve organizasyon gerçekleştiren
Çamlık Düğün Salonumuzun vizyonu, daima müşteri memnuniyeti ve sürekliliği olmuştur.

Evliliğe giden mutlu yolda söz, nişan, düğün, balo ve her türlü toplantılarınız yemekli veya yemeksiz olarak size özel şık tasarımlarla bütünleştirilerek hazırlar.

Size sadece yaratılan güzellikler içerisinde unutamayacağınız bir günü konuklarınızla birlikte yaşamak kalır. En güzeli ve en özeli birlikte yaşamak istiyorsanız, bizimle görüşmeden kararınızı vermeyin.

Aradığınız herşeyi, belki de aklınıza hiç gelmemiş olan ayrıntıları burada bulacaksınız. Unutmayın, güzellikler ayrıntılarda gizlidir.Hayatınızdaki bu en güzel günü, sınırsız hizmet anlayışımızla düşlerinizdeki gibi bir güne çevirmek için sizleri Çamlık Düğün Salonu'na bekliyoruz...
ve diyoruz ki:

Mutluluklar bizimle başlar...

Bahçemiz 1000 kişilik olup tüm organizasyonlarımızda

sizlere farklılık sağlayacaktır.

bahçemizde düğün organizasyonlarınızı yapabileceğiniz gibi ayrıca
yemekli toplantılar , şenlikler , grup eğlenceleri gibi değişik
 organizasyonlarınızı da yapabilirsiniz

---

Profesyonel olarak düğün organizasyonları yapılmaktadır


Gelin ve Damat'lar için faydalı bilgiler
Damat Gelini neden öper?
Gelini öpmek eskiden evlilik anlaşmasının mührü olarak kabul edilirmiş.Aynı zamanda gelinin ruhundan bir parçanın damada, damadın ruhundan bir parçanın da geline geçtiğine inanıldığı için bu gelenek günümüze kadar gelmiş.
Düğün pastası niye yapılır?
Pasta, verimliliğin ve iyi şansın sembolü olarak ortaya çıkmıştır. Eski dönemlerde düğün törenlerinin sonunda gelinin başında bir ekmek kırılırmış. Buğdayın, kadın doğurganlığını temsil ettiği kabul edilirmiş. Davetliler de, şans getirmesi için ekmek kırıntılarından alırlarmış.17. yüzyılda bir Fransız aşçı, bu ekmeğe daha güzel bir şekil vermeye karar vermiş ve ilk düğün pastasını ortaya çıkarmış.
Gelinler neden beyaz giyer?
Beyaz, Romalılar zamanından beri kutlamaların rengi olarak kabul edilir. 20. yüzyılın başında, bu renk masumiyetin ve temizliğin sembolü olmuştur. Günümüzdeyse beyaz yine saflığın ve temizliğin rengi. Ama artık başka renkleri tercih edenler de var.
Neden düğünün sonunda gelin buketi havaya fırlatılır?
Gelinin fırlattığı buketi yakalayan kişinin şanslı olduğuna ve kısa bir süre içinde evleneceğine inanılır.
Neden yüzük sol ele takılır?
Çok eski çağlarda tıp ile ilgili araştırmalar yapan ilk bilim adamları, bu parmaktan kalbe doğru, kesintisiz uzanan bir damar olduğuna inanırlarmış. Bu yüzden de evliliğin sembolü olan yüzüğün bu parmakta taşınması, o çağlardan günümüze uzanan bir gelenek olmuş


Real Düğün Salonu Öncelikleri
HAYALLERİNİZİ SINIRLANDIRMAYIN, SİZ DÜŞÜNÜN BİZ GERÇEKLEŞTİRELİM

Salonumuz 750 kişilik kapasitesi ile kuruluşundan itibaren , "Kalıcı ve Sadık" müşteri potansiyelini oluşturmayı amaç edinmiştir. Bu potansiyeli çok kısa süre içerisinde oluşturmuş, modern görünümlü lüks dekorlu salonlar arasında hakkettiği yerini almıştır. ”Bu kadar kısa sürede kalıcı ve sadık müşteri kazanmak nasıl olur ?” diye sorarsanız, Cevabımız; salonumuza gelip bir gece misafirimiz olmanızı tavsiye etmek olacaktır. Bu sayede kafanızdaki soruları cevaplandırmış olacaksınız.

REAL DÜĞÜN SALONU ' nun hizmet açısından 3 temel prensibi vardır.

Hizmet Öncesi Çalışma: Bu çalışma türünde genellikle salon tanıtımı, müşteriyi en iyi şekilde ve içtenlikle karşılamak ve fiyat konusunda gerçek bilgiler vermektir. Böylelikle müşterilerimiz, organizasyona verecekleri toplam ücreti NET olarak bilmekle beraber, kendilerinden tören günü hiçbir ekstra ücret talep edilmemektedir. Ayrıca organizasyondan bir hafta önce çiftlerimizi PROVA amacıyla salonumuza davet ederek, tören ile ilgili son düzenlemeleri yapmaktayız.

Hizmet Anı Çalışma: En önemli aşamadır. Aktivite (Düğün, Nişan, Toplantı vs.) esnasında en iyi şekilde hizmet vermektir. Düğün salonlarında yapılan klasik programlar dışında, isteğe yönelik etkinlikler düzenlenmektedir. Ektra ücret talep etmeden küçük kardeşlerimiz için hazırladığımız özel odamızda hizmet vermek üzere her organizasyonumuza PALYAÇO getirmekteyiz. Bunların dışında yapılan etkinlik gününden hatıra olarak kalacak olan video ve fotoğraf çekimleri günümüz teknolojisiyle (Dijital Baskı) hizmetinize sunulmuştur.

Ayrıca firmamız HİJYENİK ortamda, özel olarak hazırladığı yaş pasta ve kuru pasta ile ’’Düğün Salonlarında Pasta Yenmez’’ anlayışının önüne geçmeyi amaçlamaktadır. Servisimiz; KİŞİYE ÖZEL SERVİS OLUP, kaliteli olmak kaydı ile yaş pastası, tatlı ve tuzlu kuru pastası ve kuru yemişle birlikte sunulmaktadır.

2003 yılından bu yana sizlere hizmet vermekteyiz. Her türlü düğün,nikah,nişan,özel toplantı ve her türlü eglencenizde pandora düğün salonu her zaman sizlerle. En güzel anlarınızda hep birlikte olma dilegi ile

HİZMETLERİMİZ
5 katlı pasta (1. kalite)
Kuru Pasta (Tatlı/tuzlu, gıda belgeli)
Meyve Suyu (kapalı Kutu, yüzde 45 meyve oranı)
Masa/sandalye giydirme
Salon süsleme
Yanıcı mum ve şamdan
Nikah Masası/gelin masası
Cinevizyon ve slayt gösterisi
Işık Seli 2 adet
Orkestra
Baloncuk makinası
Video çekimleri (2saat 1 kaset)
Sis bulutları /DJ Disko
36 adet aile fotoğrafları (düğün sonu)
Çay ve sigara bölümü
Klima/Jeneratör
Dogum günlerinde ve
Davetiye


Hizmet Sonrası Çalışma: Hizmet sonrası memnuniyet önemlidir. Yöneticilerimiz etkinliği düzenleyen müşterilerimizle, aktivite anında ve sonrası bir araya gelip görüşlerini almakta ve daha kusursuz hizmet için çaba sarf etmektedirler
Adres : Kocasinan Bulvarı No:12 (Eski Terminal Yanı) Kocasinan / KAYSERİ
Telefon: 0352 320 06 06 (pbx) Fax: 0352 336 54 82

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top